[ad_1]
واحدهای صندوق جهش چه تفاوتی با صندوق سلام دارد؟ – آربی سیگنال
با توجه به نرخ بالای تورم در کشور ما و ترس مردم بابت از دست رفتن ارزش سرمایه آنها به مرور زمان، افراد بهدنبال راهی برای حفظ ارزش سرمایه خود در قدم اول و کسب بازدهی مناسب در گام دوم هستند. این خواسته، عموما از طریق سرمایه گذاری در بورس، خرید طلا، مسکن و…، تا حدودی عملی میشود. در میان شیوههای مختلف سرمایهگذاری، بازدهی سرمایهگذاری در بورس نسبت به سایر بازارها بالاتر بوده و جذابیت بیشتری برای سرمایهگذاران دارد. ما در این مقاله دو پیشنهاد جذاب در زمینه سرمایهگذاری داریم که برای افراد با درجه ریسکپذیری مختلف نیز مناسب است.
سرمایهگذاری به روش غیرمستقیم
احتمالا شما هم با جذابیت بالای سرمایه گذاری در بورس و خرید و فروش سهام آشنا هستید. افراد زیادی تمایل دارند در این بازار معامله کرده و سرمایه خود را چند برابر کنند؛ اما گاهی این موضوع خلاف خواسته آنها پیش رفته و سرمایهگذاران ضرر زیادی را متحمل خواهند شد. اگر جزو آن دسته از سرمایهگذارانی هستید که علاوه بر نداشتن زمان کافی برای زیر نظر گرفتن بازار، دانش و تجربه زیادی نیز در این زمینه ندارید، صندوقهای بورسی یک انتخاب ایدهآل برای در امان ماندن از تورم و کسب بازدهی مناسب هستند.
در این صندوقها، سرمایه خرد افراد جمعآوری شده و توسط معاملهگران حرفهای در بخشهایی نظیر سهام، اوراق مشارکت، سپردههای بانکی و… سرمایهگذاری خواهد شد؛ بهاینترتیب، ریسک سرمایهگذاری افراد کاهش یافته و براساس میزان ریسکپذیری خود، بازدهی مناسبی را کشف خواهند کرد.
صندوقهای بورسی به انواع مختلفی از جمله صندوق درآمد ثابت، صندوق سهامی، صندوق اهرمی، صندوق طلا و…، تقسیم میشوند.
صندوق سهامی چیست؟
بارزترین ویژگی یک صندوق سهامی این است که به دلیل سرمایهگذاری بخش اعظم دارایی صندوق در سهام شرکتهای مختلف، برای خریداران ریسک بالاتری دارد؛ اما فراموش نکنید که برای دریافت بازدهی بالاتر، لازم است تا ریسک بیشتری را نیز متحمل شوید. اگر نگاهی به بازدهی بازارهای مختلف در سالهای اخیر بیندازیم، متوجه میشویم که بازدهی بازار ارز تقریباً دو هزار درصد بوده، اما صندوقهای سرمایهگذاری توانستهاند بازدهی بالاتری را به ثبت برسانند. برای مثال بازدهی صندوق سهامی «یکم اکسیر» فارابی که عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشته، ظرف 10 سال اخیر بیش از 12 هزار درصد بازدهی داشته و این میزان، از بازدهی سایر بازارهای موازی در مدت زمان مشابه، بیشتر بوده است.
صندوق سلام نیز با کسب بازدهی بیش از 150 درصدی در بازه آبان 1401 تا اردیبهشت 1402، عملکرد خوبی از خود در بازار سرمایه به جای گذاشته است.
مزیت سرمایهگذاری در سلام
صندوق سهامی سلام، از نوع ETF (قابل معامله) بوده و بهراحتی میتوانید واحدهای آن را از طریق سامانه معاملاتی تمام کارگزاریها خریداری کنید. برای این کار کافیست نماد «سلام» را جستجو کرده و نسبت به خرید آن اقدام کنید. در رابطه با مزایای سرمایهگذاری در صندوق سلام، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مدیریت حرفهای دارایی با شناسایی سهمهای مستعد رشد و سودآور
- کسب بازدهی متناسب با شاخص کل بورس
- نقدشوندگی بالا
- فراهم بودن امکان خرید و فروش از طریق تمامی سامانههای معاملات آنلاین
- سرمایهگذاری حرفهای بدون نیاز به داشتن دانش تحلیلی و صرف زمان کافی
- کارمزد بسیار ناچیز نسبت به خرید و فروش سهام
- معاف از مالیات
در مورد این صندوق دقت کنید که بازدهی آن متناسب با بازدهی بازار سرمایه است و از اختلاف قیمت خرید و فروش واحدهای سرمایهگذاری بهدست میآید.
ویژگیهای صندوق اهرمی
همانطور که اشاره کردیم، صندوق اهرمی نیز نوعی از صندوقهای سرمایهگذاری بوده که با توجه به ویژگیهای خاص خود، برای عده زیادی از سرمایهگذاران، جذاب است. این صندوق با داشتن واحدهای عادی (کمریسک) و ممتاز (پرریسک) امکان مدیریت ریسک پرتفوی و کسب بازدهی هیجانانگیز را برای خریداران فراهم میکند.
با توجه به ساز و کار اهرمی این صندوقها، بدون نیاز به دریافت اعتبار معاملاتی میتوانید بازدهی بالاتری را از طریق خرید واحدهای ممتاز به دست آورید. صندوق جهش فارابی با بهرهگیری از اهرم حدود 1.5، میتواند بازدهی بیشتری را برای شما به همراه داشته باشد. واحدهای عادی صندوق اهرمی جهش نیز با تضمین سود مشخصی در بازه 24 تا 30 درصدی، امکان سرمایهگذاری با ریسک کنترلشده را برای سرمایهگذاران محتاط فراهم میکند.
معرفی صندوق اهرمی جهش
طی 14 سال اخیر، مدیریت دارایی فارابی توانسته با بازدهی بیش از 24000 درصدی، عملکرد بهتری نسبت به تمام بازارها داشته باشد. اکنون نیز با توجه به اهرم 1.5 صندوق جهش، امکان کسب بازدهی بیشتر برای سرمایهگذاران وجود دارد. شما میتوانید با تقسیم سرمایه خود بین واحدهای عادی و ممتاز، در رشد و سقوط بازار عملکرد بهتری داشته باشید.
تفاوت واحدهای عادی و ممتاز صندوق جهش
ممتاز (مناسب برای افراد ریسکپذیر)
- سرمایهگذاری پرریسک و هیجان
- سرمایهگذاری اهرمی بدون نیاز به اعتبار معاملاتی
- کسب بازدهی بالا (چند برابر شاخص)
عادی (مناسب برای افراد محتاط)
- سرمایهگذاری بدونریسک
- سود سالانه 24 تا 30 درصد
- مدیریت ریسک سرمایهگذاری
- حفظ اصل سرمایه
با سرمایهگذاری در صندوق جهش فارابی، سود شما در رشدهای بازار با سرعت بیشتری افزایش مییابد و در زمان اصلاح بازار، ریسک کمتری را متحمل خواهید شد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این صندوق و دریافت مشاوره سرمایه گذاری، به بخش مشاوره کارگزاری فارابی مراجعه کنید.
[ad_2]
Source