[ad_1]
آشنایی با فاندامنتال بازار جهانی فارکس توسط امیر سالمی و رضا تراضی – آربی سیگنال
تحلیل فاندامنتال فارکس چیست؟
تحلیل فاندامنتال یک گیج و یا یک کاتالیزور برای بازار مالی است. در تحلیل فاندامنتال به کمک مبانی اقتصاد و اقتصاد کلان و خرد، ارزشگذاری اقتصاد کشورها مورد بررسی قرار میگیرد. به کمک فاکتورهای مورد بررسی نظیرسیاستهای پولی و مالی، تولیدات ناخالص داخلی، دیتاهای تورمی، دیتاهای بازارهای مشاغل و مسکن، تراز تجاری ( واردات و صادرات) و … ارزشگذاری ارزهای کشورها مورد تحلیل واقع میشود. پس از ارزشگذاری ارزها به کمک تحلیل فاندامنتال دیدگاههای بلندمدت و میانمدت و حتی کوتاه مدت جهت معاملات در فارکس صورت میپذیرد.
چرا تحلیل فاندامنتال فارکس نیاز است؟
بسیاری از پلنهای معاملاتی موفق در بازارهای جهانی دارای یک نظمی در تحلیلگری خود جدای از معاملهگری میباشند. داشتن یک ستاپ تحلیلی مناسب برای گرفتن دیدگاه و سناریو موردنظر بسیار حائز اهمیت است. در ستاپ تحلیل میتوانیم از مبانی تحلیلی متعددی استفاده کنیم.
تحلیل فاندامنتال برای گرفتن دیدگاه بیگ پیکچری (چشم انداز وسیع) به همراه تعیین واچ لیست کمک بسزایی به پلن معاملاتی شما عزیزان میکند. شما با تعیین سناریوهای فاندامنتالی کشورها میتوانید از کنارهم قرار دادن ارزهای کشورها و سهامشان واچ لیست مناسبی را تعیین کنید و با داشتن سناریوی بیگ پیکچری واچ لیست خود، در ادامه با کمک ستاپ تکنیکالی مناسب، یک چک لیست ورود معتبر برای معاملات خود بسازید. با کنار هم قرار دادن این ستاپها و چک لیست معاملاتی احتمال بردهای معاملاتی خود را بالا خواهید برد.
بنابراین ستاپ تحلیل فاندامنتالی مناسب نیز میتواند شامل فاکتورهای متعددی باشد که در صورت اینکه این فاکتورها به درستی انتخاب نشوند، میتواند احتمال خطا در واچ لیست جهت ادامه تحلیلگری و معاملهگری را بالا ببرد. درنهایت میتوانیم بگوییم که داشتن یک ستاپ تحلیلی فاندامنتالی مناسب بسیار برای یک پلن معاملاتی نیاز است.
اهداف این دوره فاندامنتال فارکس
در این دوره سعی بر این بود که مباحث فاندامنتال به صورت بسیار ساده و کاربردی توضیح داده شود. مباحثی که در این دوره درنظر گرفته شده است تحت عنوان دوره مقدماتی فاندامنتال خدمت شما عزیزان ارائه شده است؛ جدای از اینکه سطوح مقدماتی و ساده را تحت پوشش قرار میدهد، مباحثی پیشرفته نیز به کار گرفته شده است.
دوستانی که هیچ اطلاعاتی از بازارهای مالی ندارند نیز میتوانند از این دوره جهت یادگیری مباحث اقتصاد کلان و خرد، اطلاعات ابتدایی خود را برای ورود به بازارهای جهانی تکمیل کنند و عزیزانی که تجربه معاملهگری در بازارهای جهانی را دارند نیز میتوانند به کمک این دوره سطوحی پیشرفتهتر را تجربه کنند تا تاییدیههای پلن معاملاتی خود را ارتقاء بدهند.
شما در دوره مقدماتی فاندامنتال کاربردی در بازار فارکس به کمک آموزش چرخه اقتصادی کشورها و فاکتورهای موثر بر چرخه اقتصادی که شامل تولید ناخالص داخلی، سیاستهای پولی، بازار مشاغل و درنهایت دیتاهای تورمی میباشد، میتوانید دیدگاههای متعددی را در تایمفریمهای مختلف بازار جهت معاملات خود به کار بگیرید.
در این دوره مباحث ذکر شده بعنوان فاکتورهای بررسی چرخه اقتصادی بصورت مجزا نیز معامله گرفته میشوند. شما میتوانید جدای از به دست آوردن چرخه اقتصادی کشورها که دیدگاه بلندمدت قابل اعتمادی برای شما جهت ارزشگذاری ارز کشورها ارائه میدهد، در کوتاه مدت نیز به کمک شاخصهایی که در تک تک جلسات اعلام میکنیم، معاملات خود را مدیریت کنید.
لازم به ذکر است فاکتور تورم در تعیین سیاستهای بانکهای مرکزی در سطح جهان اهمیت بسزایی دارد. پس اگر شما عزیزان تورم را درک کنید به راحتی میتوانید اقدامات بانکهای مرکزی و علیالخصوص فدرال رزرو آمریکا را پیشبینی کنید که تاثیر بسزایی در روند معاملاتی خود ایجاد میکند.
درنهایت شما در این دوره با یک ستاپ تحلیل فاندامنتالی کاربردی برای معاملات خود آشنا خواهید شد و به کمک ستاپ تحلیل ذکر شده شما دیدگاههای خود را میتوانید تعیین کنید. امیدواریم که با معرفی ستاپ تحلیل فاندامنتال مطابق با چرخه اقتصادی یک قدمی موثر در بین جامعه معاملهگران ایرانی داشته باشیم.
-
۱- تعریف چرخه اقتصادی و عوامل موثر بر آن
۱۹ دقیقه
-
۲- تعیین چرخه اقتصادی کشورها و کاربرد آن
۱۸ دقیقه
-
۳- تعریف تولید ناخالص داخلی (GDP) و عوامل موثر بر آن
۲۸ دقیقه
-
۴- کاربرد GDP در چرخه اقتصادی و قیاس GDP کشورها
۲۳ دقیقه
-
۵- تعریف سیاست های پولی و عوامل تعیینکننده آن
۲۹ دقیقه
-
۶- کاربرد نرخ بهره در چرخه اقتصادی کشورها
۳۶ دقیقه
-
۷- تعریف بازار مشاغل و عوامل تعیین کننده آن
۱۸ دقیقه
-
۸- کاربرد بازار مشاغل در چرخه اقتصادی کشورها
۲۱ دقیقه
-
۹- تعریف تورم و معرفی شاخصهای تورمی
۳۹ دقیقه
-
۱۰- کاربرد تورم در چرخه اقتصادی کشورها و ارتباط آن با سیاستها
۳۲ دقیقه
[ad_2]
Source